樂古Nakuz

標題: 搵隻 用錢玩哂的game 升lv的 多人玩既 [打印本頁]

作者: shing仔2006    時間: 30-6-2010 19:19
標題: 搵隻 用錢玩哂的game 升lv的 多人玩既

除左中華英雄,巨商,神鬼奇兵,天龍八部
最好有得掛機既

仲有咩好介紹

有既唔該比個名我

得閒既順手 介一介紹埋~
作者: jacks2001    時間: 30-6-2010 20:56
夢之希望,大把外掛賣錢比你 @@
作者: 嘉嘉;]    時間: 30-6-2010 22:48
用錢玩曬..
1定係天龍八部=]
作者: S!U醉`:)    時間: 1-7-2010 13:06
龍lo...仲有橘子d game都可以留意下
作者: M.Yin    時間: 1-7-2010 13:47
除左中華英雄,巨商,神鬼奇兵,天龍八部
最好有得掛機既

仲有咩好介紹

有既唔該比個名我

得閒既順手 介 ...
shing仔2006 發表於 30-6-2010 19:19

用錢玩哂 升lv的 多人玩既
我會選擇簡SD高達.. 不過冇得掛機咁解..
作者: JORDANkOBE24    時間: 2-7-2010 08:48
天龍八部
作者: 8783    時間: 2-7-2010 09:36
瑪奇
係咁買錢
入到去比錢叫人帶你,買勁裝
日日7個ser都滿8成
作者: 慧星雲    時間: 2-7-2010 12:04
天使之戀、天使之戀2...

保證有錢玩晒;P
作者: monsterbb100    時間: 2-7-2010 12:19
龍都係用錢玩晒架喎~~ 用幾萬蚊整到全身紫裝,再入晒+20血石,包冇人打得郁你~~ 只有你打人~~ 秒都得添~~ 前提係你要升到80LV以上~~ 用錢買種子升咯~~
作者: 芥楠    時間: 2-7-2010 14:08
想最勁?? 你要先有12x萬港元
龍online
全身紫裝..上灑最強既完美石..強化最高..計返點數卡錢百幾萬港元
睇你玩唔玩得起
作者: mui1388ken    時間: 2-7-2010 16:03
sd同天龍好難唔用錢玩嫁@@"你試下啦....(龍我覺得你死都唔用都唔會廢到冇朋友)
作者: 147augustus    時間: 2-7-2010 20:31
武林群俠傳,又可以掛機
作者: zsavbt    時間: 2-7-2010 22:09
回復 5# limingyin
SD高達都唔係升lv._.
作者: pts041052    時間: 2-7-2010 22:47
龍online
全身紫裝..上灑最強既完美石..強化最高..計返點數卡錢百幾萬港元
睇 ...
芥楠 發表於 2-7-2010 06:08

12X萬港元對天龍八部黎講..要玩晒只係一件少事.
天龍八部ONLINE 曾經大陸SER有位神人全身9石總值幾百萬元港幣.幾百萬只係石既錢.未計EQ

所以我可以肯定天龍八部 一定係最食錢既ONLINE
因為平均想要一個普通AC可以殺得下人既都講緊幾千上  有玩過天龍八部某SER都知有個團叫殺X團
個到D人最勁個個差唔多全身6石..係個個SER想生存你冇幾萬都唔洗指意生存到.
我諗有玩過某SER都知殺X團既事...
作者: M.Yin    時間: 2-7-2010 23:35
回復  limingyin
SD高達都唔係升lv._.
zsavbt 發表於 2-7-2010 22:09

唔係咩-.-?
要升軍官的軍階, 仲有升部高達的等級..  
我之前玩, 升部s級高達的等級, 由新兵(最低lv)升到特裝3都升左兩個星期
作者: zsavbt    時間: 3-7-2010 00:41
回復 15# limingyin

-.-因為我見樓主講果D GAME都係打怪GAME. . . .
作者: shing仔2006    時間: 3-7-2010 11:00
我唔要d 太卡通果d ...仲有 要係主要打怪升~
岩先試完玄武豪傑傳 太lag...so要搵d 需求唔太高既 打怪升同玩錢既game
作者: M.Yin    時間: 3-7-2010 11:24
回復  limingyin

-.-因為我見樓主講果D GAME都係打怪GAME. . . .
zsavbt 發表於 3-7-2010 00:41

我見SD都算係升lv的game所以先講出黎..
作者: shing仔2006    時間: 4-7-2010 10:47
龍online 琴日 由早上玩到晚上 先係得果30lv 而家仲升緊 覺得好悶下 由新手 比d物品 到而家都唔知點用
玩到而家30幾lv 都唔知係到做緊乜 狂做任 有d悶下wo 龍online
作者: tangkayi    時間: 4-7-2010 17:53
有錢玩game點解唔用錢整好部腦,大把野玩
作者: [H]ting連環龍    時間: 5-7-2010 13:50
龍online
睇 ...
芥楠 發表於 2-7-2010 14:08

會唔會誇張左d 百幾萬?
作者: 極樂kaka    時間: 5-7-2010 22:08
回復 21# [H]ting連環龍
真係`我年幾前重玩緊天龍`玩左3萬蚊到`本身少左人玩都想唔玩`跟住打華山比條天山秒左`7,8秒到`
跟住即唔玩
作者: 暴走可樂    時間: 5-7-2010 22:17
巨商算唔算係?
作者: bego2006    時間: 7-7-2010 13:08
龍online
睇 ...
芥楠 發表於 2-7-2010 06:08

百幾萬?
你所講果個AC賣到5萬蚊我都偷笑
我用百幾萬去請個黑客爆哂人地AC唔好?
我用幾千蚊買個外掛都玩殘你啦
作者: Haku    時間: 15-7-2010 00:17
王者之劍 ge
作者: o綠茶o    時間: 15-7-2010 05:14
天龍 上哂石 無敵  不論你是不是廢職..

hkd戰士 上去吧-v- 當然還要有少少技術
作者: brian12345    時間: 15-7-2010 05:46
睇到話有人打機用左百幾萬至幾百萬即使笑左一笑
打機打到咁 依D食錢game仲可以挨到依家全靠依種人
幾百萬 可以係出面買層樓或者開間公司做生意啦
真係「小」!用錢打機 一定搵唔到打onlinegame既樂趣
只係享受既物質所需 一定要拎第一
個個都憑著咁既心態去打機 最終得益既咪又係D廢物代理商
作者: icacc    時間: 15-7-2010 10:58
自己出錢去代理隻game 或者收購埋代理商
然後貼埋錢俾人玩, 咁你咪可以用錢玩晒+多人玩lo= =
作者: francisa    時間: 16-7-2010 16:47
天龍八部
lo
作者: 魔狼B    時間: 12-8-2010 01:39
玩征途啦,閒閒地,冇二三萬唔洗指意殺到人!!
作者: jasonloi    時間: 12-8-2010 15:48
寧願掉左D錢落online game到
都唔整好自己部電腦 真係笑左
作者: sha2010    時間: 28-8-2010 18:53
吞食囉,外掛合法
作者: sha2010    時間: 28-8-2010 18:53
吞食囉,外掛合法
作者: 叛逆者    時間: 28-8-2010 23:04
你玩DNF吧...如果你有全身+25既裝同武....你可!@企係到比人打一個鍾都唔死..
但係DNF+10以上就會爆裝..仲要無防爆買0.0"
一把+25武器都應該要數百萬HKD(從+24上+25既成功率係0.00X%)
作者: Memento    時間: 29-8-2010 11:00
橘子d game全部都係可以用$玩晒
作者: 殤傷    時間: 29-8-2010 15:05
哇,見到d pm都o哂咀,
玩隻online game要成百幾萬?
不如自己開隻game-.-!
有錢都吾洗甘洗法掛-_-!
2手benz都買到幾部orz

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://thmlarticle81www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2