收起左側

拳術討論區

如封琴日12層左lu..但到依加都未真
希望今日出真啦
回復 支持 反對

回復 #95 明智傑 的帖子

摧心出招很慢,較難練,考試之前真唔到就要考試後先玩得><"
分筋其實有冇用架?
回復 支持 反對

玩槍著重力架wo ==
闖少林同野球係冇分咩屬性
除左呢2招,內功ge金3/刀ge華山都可以暈人
我覺你你d力唔係幾夠,加咁多體不如玩法c,你加得咁多體要靠高攻ge拳補返,但冇乜人賣d高攻拳 =.=
被動技的防術一定要加
裝方面有錢就換哂成套21lv防身頭甲鞋啦,頭起碼要80/90防↑,甲+4↑(最好就強血),鞋起碼要換隻+18點力/體↑

以上係個人意見

[ 本帖最後由  於 2007-3-17 10:26 編輯 ]
回復 支持 反對

少林12層la ^^ 就快有第3招真 @@" 希望聽日真啦 ><
回復 支持 反對

但升得快都要付出好多代價
摧心5層了
回復 支持 反對

回復 #145 f414789 的帖子

1.比人冰左ge話冰返人/出金3(低層ge話好難暈同埋好快暈完)lo,或者狂用吐納
2.拳同同lv暗打,冇乜可能除非會輸,d裝廢得滯,miss左都會照暈,暈左慢慢砌佢
3.比人懾心,可以落佢破魂(唔出都得,不過好快會冇哂mp),如果我唔夠mp,但條友仲暈緊ge話,我會食水:lol
4.如果條友食左輕功符/著左唔走助跑果d33,你又冇比人冰ge話,一定出少林,因為野球會打空氣 但我覺得野球易暈過少林
如封出得快,同人pk暈完人狂出如封(出得快+慳mp),爭取時間,我覺得高lv果陣升lv通常都係用如封,低lv升lv用野球

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
明智傑 + 2 熱心協助,加以鼓勵!

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 #147 f414789 的帖子

我睇唔到你講乜 =.=" 全部都係亂碼..

另外,在某個討論區看到明少 @@"
回復 支持 反對

回復 #149 445566ppoo 的帖子

個人喜好姐..岩自己用就得
回復 支持 反對

回復 #151 明智傑 的帖子

wow,明少升得好快..我招摧心得8層炸,睇住佢5下5下咁打..簡直慢到..
我練左3招真練到悶死..呢排去搵王打 :lol
回復 支持 反對

我覺得學埋破魂好d,遲d打怪都要用,用埋pk暈到人後落埋破魂會快d打嬴人
如封似閉出招快,真左用mp好少(88mp)..用人pk暈左人之後狂出呢招,呢招都應該可以用黎升lv
回復 支持 反對