查看: 4348|回復: 42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 其實你地估第日會唔會有隻咁既online

頭像被屏蔽
回復

........=.= 你諗下....果d遊戲會有比怪打會有真實既應覺
打死你個陣你想有咩感覺? 真實既死亡感覺?
呢個唔係成本問題  係做唔做到問題
=.= 你死左都未有  幻想下就好
回復

e家D野好有可能
回復

乜都有可能ge...
概率好低ja...
(o個d機器通常都幾大型.重要用黎玩online game...咪要好多部= =)
不過都希望d online game 可更加先進la
回復

原帖由 ~天野希~ 於 28-3-2008 00:18 發表
........=.= 你諗下....果d遊戲會有比怪打會有真實既應覺
打死你個陣你想有咩感覺? 真實既死亡感覺?
呢個唔係成本問題  係做唔做到問題
=.= 你死左都未有  幻想下就好

無人叫你去死喎 淨係整痛ge感覺咪得囉 當你頂唔住果時就自動出game(自動出game代替死亡=輸)
整就整到 不過整到果時 我地都應該無機會試玩lo
回復

咁樣既game,咪即係同小兵傳奇入面既戰爭一樣- -
不過戰爭仲正xD
回復

隨住科技既進步
可能遲d真係會出宜d game掛
回復

e家d科技係咁進步

eD野   遲d一定有可能有嫁la
回復

已經有D咁既野啦@@
只係無D書/漫畫有咁強大既功能
之前睇報紙見到話外國有人做左部
部野有個人走入個波波到(個波波下面有四個固定既滑輪唔比波波四圍走)
個人入到去戴個野,之後你o係個波波到行你就會o係畫面入面到行
但係詳細真係唔清楚
因為我覺得畫面會見唔到自己既真正身體
同o係個波波入面跳會點
回復

=.= 但係話要有痛wo
我都有睇到個個新聞
佢要戴舊好大舊ge野係頭到......
而且個部野冇講到會有痛呢樣野
而且只係基本野  咁我想問你點可以令到你神經應到痛?
你覺得痛係你感覺神經傳送個衝擊去你大腦到
你個腦感到你先知痛  成日比怪打 成日咁痛
你覺得唔會影響大腦?
回復