打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有冇人可以介紹隻經常組隊打王刷裝升級既game?~

一隻也沒有!大部份人對’’組隊’’有以下的看法。
組隊?唔好掛..又要分經..你又可能掛機..
大部份人都是’’拒絕組隊’’
台灣倒閉遊戲:榮耀oNlInE
大部份玩家都是團結!
團結就是力量......大家到龍門前......
當龍門開啟的時候....2轉們都會騎著馬跑到大龍...
騎士就負責打龍...精靈就負責幫騎士保血!
回復 支持 反對

本人推介一隻~九龍爭霸online~
e隻game係至今最正既3 d武俠online
你只要打到通行令就可以打白道同黑道門派加埋成4個副本打王刷裝~刷靈藥(+力量~敏嫁d)
歡迎大家來玩~thx!
回復 支持 反對

原帖由 夢飛揚 於 19-2-2008 21:02 發表
本人推介一隻~九龍爭霸online~
e隻game係至今最正既3 d武俠online
你只要打到通行令就可以打白道同黑道門派加埋成4個副本打王刷裝~刷靈藥(+力量~敏嫁d)
歡迎大家來玩~thx!

九龍我之前都有玩
可以話  近乎係一隻單機game
回復 支持 反對

原帖由 Kenson 於 19-2-2008 21:51 發表

九龍我之前都有玩
可以話  近乎係一隻單機game

你就錯啦...入生死決打你自己一個就算比你登仙都打唔win..因為係講組隊既合作性...而且你升lv最好係組埋升先快(好多人覺得一定要自己升先快~係錯既)
回復 支持 反對

講組隊講團隊精神一定係wow囉= =
wow真係超級好玩 但有時都幾大壓力
打25人大副本 用ui睇d數值 有時見到自已咁低都好灰
魔獸真係隻超正既game 我e+唔玩魔獸個幾月 想轉game玩 但冇隻睇得上眼囉...
講真 隻game除左打副本戰場 玩ui都幾好= = 你電腦勁可以裝晒d自已鐘意既ui玩
都幾爽架 而且隻game又唔算貴(我覺得姐)105蚊1個月 265蚊3個月 唔洗比其他錢
你70lv果時如果有心機打錢 真係用game錢玩晒
如果你再認真d 可以搵到好多game既搞野地方= = BZ好Q玩野架
整左好多game+現實世界既野(例如一個耶穌像動作一樣既哥布林像)
所以支持wow!!

回復 支持 反對