收起左側

[綜合討論] 而家d遊戲質素真係太差

其實我覺得魔獸 升lv係最悶.. 70之前打卡拉,戰場 個d先正
回復 支持 反對

原帖由 卍無極王者卍 於 8-1-2008 20:31 發表
而家既online game,一個字:濫
新出既online game,打住終生免費既口號,係禁出
d代理商完全唔理遊戲質素,濫出一通
10隻有9隻唔係打怪升lv就打裝備
完全無技術,團隊合作可言
我所講既團體合作,唔係話組幾十個人就得 ...

你講得岩...依家d online game好無引-___-"
本新想玩wow...但係我用電腦時間唔係好長
加上成日比人搶電腦...
不過wow呢隻game真係好正...不過新手上手比較難
不過有d單機game出既online game未必差.....
好似mh2咁...出個隻game都算ok既...
起碼好過依家出個d game咁
回復 支持 反對

錢作怪...

擺得出黎 梗係要賺...所以搞到咁
回復 支持 反對

有d仲衰,將d單機,線上知名遊戲改下個名就出(好似cs online,真三國無雙online果d,完全冇睇頭,完全係呃錢)
  你隻魔獸又咪系甘=.=
回復 支持 反對

原帖由 鬼葬 於 9-1-2008 19:39 發表
有d仲衰,將d單機,線上知名遊戲改下個名就出(好似cs online,真三國無雙online果d,完全冇睇頭,完全係呃錢)
  你隻魔獸又咪系甘=.=

你好似唔明我講緊咩野喎
cs,真三國果d,遊戲操作一d都冇變到
係加幾個人物加個新武器就出
魔獸世界同warcraft根本就係2個完全唔同既遊戲
一個係mmorpg,一個係rts
佢地唯一相同既只係遊戲背景,都係佢最成功既地方
如果你玩哂warcraft所有劇情,再去玩魔獸世界
當你見到返果d英雄人物,同佢地合作甚至同佢地對戰果陣
都會有一種好正既感覺
回復 支持 反對

話話終身免費..........
點知係勁出包~要買點先勁囉........
有d終身免費game都ok好玩....
不過比d有錢仔玩哂......搞到想xyz佢.....
回復 支持 反對

最好玩GE GAME
除左魔獸 就係激戰  ONLINE
最高得20LV 你地玩下就明
最緊要係比魔獸平!!
期待緊激戰2
回復 支持 反對

我覺得魔獸都幾正ya , ^︿^
回復 支持 反對

激戰係唔係買左個 3百幾蚊的 包 就唔洗錢??
回復 支持 反對

原帖由 hkopenc9909 於 9-1-2008 21:46 發表
激戰係唔係買左個 3百幾蚊的 包 就唔洗錢??

第一
3百幾蚊果件慨野只不過夠你玩一個資料本
如果一出更新.你可以選擇買/唔買
不過.你唔買的話.就無新野玩.
回復 支持 反對