收起左側

[綜合討論] 而家d遊戲質素真係太差

認同 認同 ><"""
回復 支持 反對

免費嘅online Game 你都唔洗有太大期望架啦~

正如樓上所講 一分錢一分貨嘛

要月嘅 點都會好小小架啦
回復 支持 反對

原帖由 卍無極王者卍 於 8-1-2008 22:44 發表
回#3
對於亂呢一隻game
我係佢出果陣都有玩過下,但係1個鐘唔夠就del左
升lv悶爆,打法毫無新意
我只可以話,我冇能力改變人唔玩
但我自己一定唔會玩

亂ol pk都係講求技術的...
因為有得cut招...
以我個人之見,力槍(氣功部)cut招係最多...
所以以前無論玩正服,私服都係玩呢隻職業...

-----------------------------------------

因為我冇玩過魔獸世界,所以俾唔到d咩意見...
同埋我都有幾年冇玩過d新game...
原因同上面d仁兄一樣,為升lv而打怪...
所以玩得耐都悶...
回復 支持 反對

梗係啦,而家d人好多都唔免費唔玩,搞到好玩既唔玩,唔好玩又係度嘈
魔獸成功?對我黎講佢只係好彩,咁岩war3多人玩過(尤其老番),又唔錯,所以d人先試下玩wow
跟住口碑傳下傳下先多人玩
如果唔係wow要係港台澳立足仍然有難度

好玩冇人玩既遊戲中既佼佼者係激戰,最慘係好多人知佢好玩,又冇人玩,點解?玩家風氣問題囉
回復 支持 反對

原帖由 童言*童語 於 11-1-2008 08:08 發表

亂ol pk都係講求技術的...
因為有得cut招...
以我個人之見,力槍(氣功部)cut招係最多...
所以以前無論玩正服,私服都係玩呢隻職業...

-----------------------------------------

因為我冇玩過魔獸世界,所 ...

極度唔認同你所講既 『亂』pk講技術
第一
有等級就大哂
第二
身上無加7既野 你食c吧啦
第三
CUT招都可以話係技術既 咁魔獸既PK叫乜野?
============================
加上.
佢既代理所搞既好事有玩過ONLINE都知道咩事啦
回復 支持 反對

現代既game真係好失敗....
e+既game黎黎去去都係個堆
最多都係故事背景 技能 裝備 系統個d 有dddddd唔同囉
講到尾都係打怪升lv
-_- 真係你唔悶我都悶
回復 支持 反對

原帖由 [H]雷戟 於 11-1-2008 11:06 發表
梗係啦,而家d人好多都唔免費唔玩,搞到好玩既唔玩,唔好玩又係度嘈
魔獸成功?對我黎講佢只係好彩,咁岩war3多人玩過(尤其老番),又唔錯,所以d人先試下玩wow
跟住口碑傳下傳下先多人玩
如果唔係wow要係港台澳立足仍然有 ...

世界上有幾多個好彩?
如果魔獸唔係成功
點解禁人人會玩禁耐都唔跳game
仲要愈黎愈多人玩?
回復 支持 反對

呢個post好唔明顯踩低其他online game 讚魔獸
回復 支持 反對

唔好你咪自己做囉

cs online 同真三online 都係原廠 合作做

搞笑 睇到你篇文我就想笑 俾例子 俾好d啦大哥
回復 支持 反對

仲有 我編輯唔到

魔獸唔著裝P死人?唔好再引我笑啦 傻仔都知無可能啦..

我再搵D POINT笑你啦^_^

遲d仲出ys online
你唔好再笑埋佢?.?
回復 支持 反對