收起左側

[綜合討論] 而家d遊戲質素真係太差

原帖由 翼.. 於 13-1-2008 00:36 發表
唔好你咪自己做囉

cs online 同真三online 都係原廠 合作做

搞笑 睇到你篇文我就想笑 俾例子 俾好d啦大哥

無cs本來既廠整點會有cs online? 點會合作到
即係.無你老豆既老豆.點會有你呢
回復 支持 反對

一點點啦 不過真係有唔少爛 game
回復 支持 反對

我認同濫~相比起以前~真係差得好緊要~得閒出一隻~得閒又出多隻~講真~真係無咩game~好玩~

我玩過咁多game~到家下想玩返既game~

有幾隻~不過最想玩既~RO仙境傳說~家下出既game~比得上既好小~不過之後因為外掛太多...唉~

d細路打機無腦~以為高lv就得~唔係搵外掛~就代練~收ac~..

最緊要既係~無品~三句唔埋問候一下你母親~~好玩既唔係俾代理整就係d白目~

講真~佢地只要代理一隻game~整好個隻game~會搵唔到錢咩...

最緊要限年齡~15~18以上~須然都有大年齡既白目~但絕對唔夠細既多~

家下d~game~細路仔玩架渣~一3 一
回復 支持 反對

15至18我咪冇得玩- -..我好唔白目的- -
回復 支持 反對

為左打發時間
無所謂
回復 支持 反對

其實我覺得 冇咩所謂

我覺得玩game都係自在娛樂

玩得開心就好了

對我來說 晝面冇太大問題
回復 支持 反對

你白痴啦,heatproject係咩game呀,heatproject一個二等兵都ko得死一個上將啦,仲要係ko+幾條友
你同有技術既人打啦,佢二等兵,你都食c呀,以為魔獸係好game,其實係一個廢game
回復 支持 反對

原帖由 tomlee195 於 19-1-2008 16:52 發表
你白痴啦,heatproject係咩game呀,heatproject一個二等兵都ko得死一個上將啦,仲要係ko+幾條友
你同有技術既人打啦,佢二等兵,你都食c呀,以為魔獸係好game,其實係一個廢game

heatproject係我認為我所知既槍game最唔掂既一隻
你gash狙槍一下爆成200血,玩毛咩
跟住外掛又多到咩咁,成班人穿牆加速,真係唔知講咩好
有技術都冇用啦,點數都係一切

魔獸世界係廢game咁就冇game係好
首先game既內容創新,原廠高質素
外掛捉得好緊,每隔一段時間就更新
令到玩家唔易覺得悶
所以魔獸我覺得係好好既online
而且魔獸唔弱,動畫,小說,漫畫,遊戲都出過
電影幾年後都應該會出,新浪網有資料睇到

其實仲有好多舊game都好玩
例如:龍族,寵物王,童話,魔力寶貝等等

回復 支持 反對

原帖由 豪乂鬼 於 19-1-2008 21:20 發表

heatproject係我認為我所知既槍game最唔掂既一隻
你gash狙槍一下爆成200血,玩毛咩
跟住外掛又多到咩咁,成班人穿牆加速,真係唔知講咩好
有技術都冇用啦,點數都係一切

魔獸世界係廢game咁就冇game係好
首先ga ...

唉,依家heatproject有新防外掛係統,冇人用加速等外掛lu,
你點槍又點姐,210都冇用啦,e+又唔係一野-200 hp
唉,heatproject係好玩ge game
回復 支持 反對

我學校識得ge人都無聲過人玩魔獸世界
我想知隻game太約有幾多人玩- -??
回復 支持 反對