樂古Nakuz

標題: 大家睇下佢既真面目(: (補充了) [打印本頁]

作者: littlematt    時間: 8-8-2011 03:03
標題: 大家睇下佢既真面目(: (補充了)

話說..
我想俾大家睇下雨夜成既真面目...
雖然佢個名己經夠臭...
但系呢...之前都未至於衰成甘GE...
以下為MSN對話...我COPY左落WORD FILE 度..
另外仲改左我地幾個既MSN名...
事關....我同某人都吾想公開MSN 既名拉...
仲CUT左一D 可愛女孩AC既野....
(因為我專重人地既私隱)
某某人話我地屈鳩佢整吾見星隻AC 到頭來真相系咩呢...?
PS有人吾明>V< 所以補充下)
話說...當年...某某人ADD 成MSN 話系佢老婆(其後得知純屬假扮)問佢借
屬於雨夜星的號"星 夜" <力黑>
話用黎升LV
甘成就借左
最後雨夜星就冇左隻AC
PS 成改左可愛女孩(非屬於成)ac 既pw
之後系星夢大6狗面前扮啞狗~.~
成班大6狗幫佢9up
上到msn 人小小第1句扮咩好人..?_?

成..rar (9.67 KB, 下載次數: 991)
PS 想要原文...可找我...雨夜希~~~(:
作者: 子謙x0x    時間: 8-8-2011 04:50
點解中間凸左句唔關事既野出尼....
幫咩瑄- -明明講緊隻ac既野~,~
作者: littlematt    時間: 8-8-2011 11:20
你都想知:0)? 佢吾夠講就諗住差開話題~.~
作者: 雨夜祐°    時間: 8-8-2011 14:01
主角仲未出場~~~~~~~~悶!!
作者: ×邪戀°流    時間: 8-8-2011 14:03
睇完..
0反=.=''
就系咁多...
沒野想補充..
多謝
                            By;流`
作者: `;:{P0CHi}﹡    時間: 8-8-2011 21:12

佢個慒能見女就暈架拉
作者: °×尼古丁    時間: 8-8-2011 21:31

成狗哥 精彩文章 讚好
作者: bryankwan    時間: 8-8-2011 22:42
冇得反口= =小學生同媽媽買玩具講咩(你應承左我買架><而家又唔買)..長大未?
作者: 雨夜祐°    時間: 8-8-2011 23:16
主角仲系到潛水x__x好悶呀上黎出句聲OK?
作者: littlematt    時間: 9-8-2011 01:20
佢個慒能見女就暈架拉
`;:{P0CHi}﹡ 發表於 8-8-2011 21:12

我十分同意你的說法(:
我深信叫條女姣下佢...
姣完叫成幫佢滿足下...
佢都會照做
作者: angelalove    時間: 9-8-2011 01:29
佢真係愈黎愈衰..
跟本就好似成個人變左咁..
等我頌同佢講過咁多好說話...真係火火火呀..
作者: 子謙x0x    時間: 9-8-2011 02:35
佢廢事上尼回一句~比人插十句/
作者: 雨夜祐°    時間: 9-8-2011 14:36
佢廢事上尼回一句~比人插十句/
子謙x0x 發表於 9-8-2011 02:35

人地係星夢淨系講x__x [7頭吾想同你講野]就完場 慘慘
作者: 雨夜祐°    時間: 13-8-2011 15:16
點解d人睇左又吾回post{:13_691:}
作者: 魔B    時間: 19-8-2011 14:26
佢咁鬼威o既
搞到人地ac無埋仲要聲大
比個服字佢

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://thmlarticle81www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2