打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [特別討論] 你心目中最想玩到既Online Game

rf囉 畫面正,裝型(係人物結構度SET到最高) 有特色........................如果冇外掛GA話
回復 支持 反對

原帖由 wongjay36 於 2007-3-10 19:47 發表
大約同sd高達差唔多~"~
依家ps3既高達無雙就係我最想要既game~
online化就好似打國家(公會)戰~
平時又可以一齊去打下其他既機咁~
最好係宇宙,地上平台~~
咁就完美~~

投sd高達一票~"~
回復 支持 反對

日本封測中個只魔物x人正
回復 支持 反對

我覺得升lv 適中....唔會悶既..  起碼有個pk場p下k解下悶咁///
魔力寶貝咁就差唔多...
唔知幾時免貴呢?
回復 支持 反對

都係生活類個d好d,唔係只係升lv,唔係為左升lv而升,同埋唔係靠升lv就做到,咁就最好
回復 支持 反對

我想像就係
有寵物一定要可以騎啦同幫手打怪
d裝一定要閃,最好有埋屬性,雷,木,火,冰,光,暗等
之後d怪唔好換下色就變另一隻怪
一定要有boos打啦
boss一定要大隻d同多d野出
之後最好有組隊任務
最好有埋天下大亂有地牢
如果得,就最好就組隊打
最好有攻城戰
攻城最好可以請傭兵打
守城又可以強化下座城
咁就正
另外d招一定要多啦
最好型d啦
最好多d職業啦
例如
劍俠,弓手,魔法師,治療師,盜賊,弩手,刀客,槍兵,詛咒師,騎士,魔劍士,魔統,統戰
,召喚師等等
諗住咁多先
回復 支持 反對

寵物小精靈online- -"

收齊所有精靈~咁多寵仲玩死人- -"
回復 支持 反對

SecondLife同埋MonsterHunter兩隻

SL係一款第三人稱遊戲,最厲害的,它不是一隻打怪升級
也不是接任賺錢的遊戲,而是所謂的Web3.0介面
遊戲中,你不但能接收資訊,還能發放資訊
能在遊戲中購物,而且支援玩家只行建立新的物品及程式
也可以在遊戲中交朋友,大大加強遊戲性
遊戲也有不同國藉的人遊玩,當然,香港人不多,
但你懂簡體字和小六英文就可以了,因為有很多祖國網民玩。
遊戲已有300萬人玩了,你又怎能錯過呢?

MH,一個技巧型遊戲。
一、戰鬥要有技巧,有強的裝備也沒用,最要緊是技術(開加速只會死得更快,就算係爛橙代理都冇問題,正!)
二、遊戲中有數十種怪物,每種都有不同特性!
三、CAPCOM出品,必係佳品,信心保證!
四、遊戲有合成,交換,買賣等系統,道具超過一千種!
五、場景會因季節、時間而有所改變
六、超高質素遊戲,能和單機遊戲對比!
回復 支持 反對

由鍵盤控制角色移動,
滑鼠左鍵攻擊,右鍵防禦
無攻擊技能,
只有武器熟練度同埋體能
唔係開房玩,
而係全部玩家係一個大世界內,
分兩大勢力,
玩家必須定期服役,
否則罰款,
城外怪物都一齊行動,
令新手必須係城內結隊才可提升武器熟練度同埋體能,
盡量減少裝備既效果,
技術才是王道,
當然怪物IA都唔可以弱,
要識得戰術同埋伏
回復 支持 反對

原帖由 千翼 於 2007-3-10 22:53 發表
SecondLife同埋MonsterHunter兩隻

SL係一款第三人稱遊戲,最厲害的,它不是一隻打怪升級
也不是接任賺錢的遊戲,而是所謂的Web3.0介面
遊戲中,你不但能接收資訊,還能發放資訊
能在遊戲中購物,而且支援 ...

mh相信係人都識~超其代online版既出現><
回復 支持 反對