打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [特別討論] 你心目中最想玩到既Online Game

如果.hack可以變做電腦online game就好啦.........
可以有唔同任務~又有wallpaper=.=
個介面又勁得~點解冇/__\
好想有.hack online呀>口<
回復 支持 反對

原帖由 高手007 於 2007-3-10 17:35 發表
像。hack系列,的入game方法、打法、pk方法,玩家交流
這就是我心目中Online Game(指
不過沒什麼可能- -

嗯..我的也差不多吧 (黃昏什麼輪的

我最想玩的是、沒有等級限制的、沒有能力限制的(大約是只有體力限制那些吧...)、一切自由的、沒有紅名限制的、....玩遊戲,最重要、自由!
回復 支持 反對

我就想好似拳王咁,要3d既,周圍學技,配合各種招式玩連技,

仲可以同其他玩家打大佬,連死個大佬:lol :lol

講求極高合作性的遊戲
回復 支持 反對

原帖由 GRF 於 2007-3-12 22:47 發表
我就想好似拳王咁,要3d既,周圍學技,配合各種招式玩連技,

仲可以同其他玩家打大佬,連死個大佬:lol :lol

講求極高合作性的遊戲

絕對同意!!
玩online game 最好玩的是可以同人地合作~~~
同一班人一齊打怪解任務
會有一種好開心 好興奮既感覺
回復 支持 反對

我好想玩石器既即時戰鬥..
石器既寵物十分吸引人.........
我好鍾意佢個遊戲背景丫......
回復 支持 反對

考戰略
考智慧
考合作
考技術
有一種戰場既感覺
lv唔駛升得太快 但點一定要夠加 起碼3點以上
最好 好似戰國時代咁[日本]
我就岩晒啦 三國都唔差嫁,,,,but就單調左d
回復 支持 反對

其實都有好多種嫁

最好首先就係
要團隊先玩到既ONLINE GAME
成日一個人玩好悶,次次自己一個解任都唔吸引到我
之後唔洗用MOUSE,或者有個程式可以知道我想點樣行

因為視覺同其他搞到我好亂
如果可以重有埋個眼鏡果D野
淨係用個腦去念去玩呢隻GAME

之後呢隻GAME緊係一路行一路打啦
咁樣先可以充分發揮用腦控制隻GAME既功能

畫面一定要好靚而且可愛
但係最好唔好關於一D中國古代既野

我多數都無心機玩

之後要無外掛-=-基本上帶得眼鏡果個功能已經唔可能有咩外掛

可以起到野,而且環境會除著人為既破壞而改變∼∼∼
好似D樹少左牙咁樣
或者第時付近無哂樹就可以出一D新既怪獸(但係都係果個區既LV)

同埋會定期出某一個LV既怪,唔係淨係出高LV怪

要有好多人玩而且女仔都要岩玩

要有煮野系統,製工具,但係採習就用其他小遊戲黎代替
而小遊戲既數目可以同採習D人同時玩
(開個小遊戲場等人都可以有資源,小)
而且可以自己一個玩

愈高分就可以換到愈多資源

而且每一個人都可以有一塊地咁樣
就可以升自己城入面既野
加有一D特別野賣
每100塊地先有一塊地係相同GA

而且可以買其他人D野黎自己度賣
但係就要收20%TAX
定期會有D怪係你度出現
破懷你個城
可以請保標果D野保護

如果唔想玩城可以唔玩
就加入人地個城度保護
但係愈多人係個城就愈多怪
而且愈黎愈高LV

跟住D裝就90%都唔可以買
就要靠買玩家整果D裝

--大慨就係咁
回復 支持 反對

理想既game....當然一定要冇外掛= =""
組隊,族戰,公會戰or國戰都得
(e.g好似魔獸,RF<--遲d仲有星戰!!)
畫面一定要3d啦~唔係睇落都唔舒服
大至上係咁
回復 支持 反對

sd高達同魔力2囉!!...
回復 支持 反對

題目:我理想的遊戲
內容:

理想, 不同於夢想, 夢想的遊戲只有發白日夢個時先玩到。
它是虛幻的, 不存在這個世上, "什"至是下一秒。
理想的遊戲 剛剛相反, 只要肯去努力實踐執行, 人在有生之年必能看到....................

你問我;「你理想的遊戲是怎麼樣? 告訴我。」
我都答: 「已經出現了。雖然它不在, 但是它確實出現在我面前。」
你再追問我「它」是怎麼樣, 我都不會說給你聽。

因為, 「它」----  確實在我心中留下不可磨滅的蹤跡 。
回復 支持 反對