打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創] 我的成長經歷所遇過的怪事。

就讓時間沖淡 記憶吧

失去了 它 你應該 傷心一段日子吧
回復 支持 反對

= =白沙村

呢件事 雲海一本書 案件鬧鬼表明得好清楚

話個犯人聲稱殺5人可成魔
回復 支持 反對

[[bao_21]] [[mg_1_42]] 分享得好精彩
值得一讚
回復 支持 反對

4)烏溪沙畢業營牌仙驚魂

久別了各位!因為早排要制作game而遲遲不作!抱歉了。
說回正題,相信大家到了小六都會有畢業旅行,這次我所說的是小六的畢業營!而地點就在烏溪沙了。

由於過程太長,還是從出發當天說起好了。

還記得出發當天,8時左右便回了學校等待,可是出發時間是9時。
真是慢長的一小時呢!無聊地等待的我只能坐在長椅上發呆。
好不容易才到達了9時,誰知車又遲到。

在連番等待之下(包括坐車的時間),終於到了烏溪沙青年新村了。
我下車後第一時間當然要把等待多時的怨氣靠著玩,一口氣大爆炸了。

老實說,第一天白天做過甚麼,我都不怎樣記得了,反正都是六年級的死小鬼會做的無聊事。

下車後,老師帶我們到分配的屋子,我記得我住的是37號屋!
放下行李後,便有集會,所以便出去了,沒有怎樣留意屋子。老實說那算不算是行李都是一個問題,
回復 支持 反對

吓,咁都得,你地太好彩[[bao_34]]

我畢業營都係係烏溪沙到!
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

樓主你就係個個奇怪的娃娃@@咁我唔睇你放上黎D野了......
回復 支持 反對

回復 34# 的帖子

烏溪沙真係好X(唔識打)我個3保習社同學去左一次..個陣D人話好多鬼咁既野..咁佢就攞左本聖經去..去到到左晚上佢放左係床頭..第二日佢睇番本聖經中間無左幾頁..
回復 支持 反對

原帖由 竹仔 於 9-9-2008 20:05 發表
烏溪沙真係好X(唔識打)我個3保習社同學去左一次..個陣D人話好多鬼咁既野..咁佢就攞左本聖經去..去到到左晚上佢放左係床頭..第二日佢睇番本聖經中間無左幾頁..

是猛嗎 ==?

講真烏溪沙屋內d聖經真係唔好亂郁
回復 支持 反對

我小6都有去,我地6個人一間房 但我地果晚冇講過鬼故呢D事 好似平時咁吹下水吹到眼訓就訓覺-0-
回復 支持 反對

樓主你個post就快沉底[[bao_40]]
仲唔快d講下一個故事
回復 支持 反對