查看: 4229|回復: 45
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 凌峻talk..you see.red..

關閉 [複製鏈接]

凌峻talk

我地官方一直有努力,只係有時真係時不與我,如果我地係放棄既就唔會去爭取做自己車款,亦唔會去爭取銷售既活動!

仲有,就算有更多對手出現,《光線飛車》都唔會倒弊,因為PLAN好左,今年年尾就會有日/夜天色系統,我地官方都等緊呢日既到來。

有份投票既玩家,唔理我地出幾多款獨有車,都有機會送俾你。

除此之外,如果你地有特別車款想官方考慮,只要提供8個角度既相俾我地,一樣可以納入考慮範圍~謝謝
GM冇放棄過光線飛車..大家要信任GM[[bao_36]]
回復

可惜總會事與願違
回復 支持 反對

GM冇放棄過光線飛車..大家要信任GM
回復 支持 反對

我都相信gm~但係有時能力所限,一直期待改善,所以我還沒有放棄光線
回復 支持 反對

我地比GM搞到亂七八糟,點何以再信佢啊!你都唔好信佢啊!
回復 支持 反對

支持..支持^^希望光線真係會好啦...nfs唔洗怕...就出既就唔知...我單機就玩唔少...光線好玩過佢好多^^
回復 支持 反對

次次對佢都好大期望但次次都令我太失望~
回復 支持 反對

先放低我版主身份,而家同樓主既哥哥仔講以下說話 : )
GM佢講乜你就要信?我話其實我先係GM你又信唔信?當然,我唔係GM。
但係點解你要不斷去相信一個不斷違背承諾既人呢?

回想一下,四月左右又有一次倒閉驚慌潮,當時GM又講過D咩呢?
「請不要相信傳聞,日後有更好發展」
請問由四月去到而家有乜野係改善左?

佢而家話搞個出本地新車,請問佢開完Post之後而家到底做左D咩?
非常簡單,四個大字講晒佢做左既野:「不了了之」。
每次整活動都一樣,乜乜設計大賽、投票更新內容、仲有好多事例…
我認為呢次官方態度依然會照舊,唔信?拭目以待吧朋友~~
回復 支持 反對

我依然相信GM
GM加油debug!!
我唔要冇技用呀~_~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對