打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 日本幸福online SGNEO(關於官網首頁公告問題已有解釋!!)

我也很懷念幸福呢=v= 想當年因為佢所以唔玩魔力,由公測開始玩到佢要收錢 跟住就冇心機玩返魔力了... 話說...很多玩幸福的都是有玩魔力...好似因為佢魔力官服人算直線下降...
當年我個個職都有試玩過一下都係1x lv 只有一隻戰是32lv=v= 佢d劇情都ok搞笑 係中間個城個位找mm的老伯= =.......日服始中都有溝通問題 不想玩...... 如何佢出返hk/台/大陸 我都會玩的
隻game 本身係好 不過 代理經營問題 唉 公測未完個陣已經有好多人提出唔想以收費形式玩仲有就係戲谷d野更新好慢 = = 公測咁長時間都係得一次大改 好多人dlv 封晒頂係度唔知玩咩好.....
p.s. 戲谷當年代理了一年
回復 支持 反對

香港係咪無代理/_+[[bao_34]]
回復 支持 反對

原帖由 raywai 於 4-4-2008 17:10 發表
我也很懷念幸福呢=v= 想當年因為佢所以唔玩魔力,由公測開始玩到佢要收錢 跟住就冇心機玩返魔力了... 話說...很多玩幸福的都是有玩魔力...好似因為佢魔力官服人算直線下降...
當年我個個職都有試玩過一下都係1x lv 只 ...

1我都係因為個魔力FD介紹,先玩咋
回復 支持 反對

我裝左個APP果個但係佢冇程式俾我
回復 支持 反對

原帖由 [H]nhk 於 4-4-2008 00:25 發表
個軟件Microsoft AppLocale 除jo打機 平時都好有用
就算唔用黎打機 都建議下載黎用@@

我用過啦 有好多programme都會因為佢而用唔到 adobe就係一個例子
用左Microsoft AppLocale我個人認為壞處多過好處

仲有魔力唔係要收$咩?= = 唔收$我都想玩下
回復 支持 反對

原帖由 李逸朗 於 5-4-2008 08:04 發表

我用過啦 有好多programme都會因為佢而用唔到 adobe就係一個例子
用左Microsoft AppLocale我個人認為壞處多過好處

仲有魔力唔係要收$咩?= = 唔收$我都想玩下

咁屎潰?
一收錢就唔玩!?
回復 支持 反對

幸福是一隻好game呀 @@ 極力推介 ^^
回復 支持 反對

但係真係好似玩單人game= ="
同d日文人唔識講= ="
變得好悶= ="
回復 支持 反對

1我諗入左公會會冇咁悶= =
回復 支持 反對