打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 日本幸福online SGNEO(關於官網首頁公告問題已有解釋!!)

幸福係我玩過咁多隻game之中最好果幾2隻
低級果時日日同人組隊打卡,打蛇,2x之後就日日同公會d人打果隻唔知咩野
有時又走去單挑雪貂同打資源
可惜-.-
玩日版我怕同人溝通唔到
真想佢變番好似以前咁
懷念格同戰士

真係好想有另1個代理商代理佢-.-
唉........

回復 支持 反對

話說尼隻game係我第1隻玩既game 記得當時我玩到好高lv 收點之後都有玩 個時我玩羅國用格 仲好記得有招技叫地xx秒人咖 不過d技書就好似貴左d咁
仲好想搵返一起打國戰個班友仔 但係點解公司諗過開返尼隻game咖

如果開返第一件想做既野就係打國戰換紅眼鏡同紅書包[[bao_29]]

回復 支持 反對

原帖由 毒男獨女 於 [url=LiveCall:28-12-2008]28-12-2008[/url] 00:28 發表
話說尼隻game係我第1隻玩既game 記得當時我玩到好高lv 收點之後都有玩 個時我玩羅國用格 仲好記得有招技叫地xx秒人咖 不過d技書就好似貴左d咁
仲好想搵返一起打國戰個班友仔 但係點解公司諗過開返尼隻game咖

如果 ...

只係部分書貴XDDD
由其係戰士既風車好似係10w
格既拳砲到左就收錢之前果幾個星期都掉晒價XDDD
好多我都仲記得
因為太好玩,d野太難忘,其實比戲谷代係唔好,佢開頭係sell終身免費,但到左某一個新年之後佢就話收錢
當時我公會好多人都話(2/3up)收錢既話,唔會玩
好多人都係咁講
我寧願佢比黑橙代仲好啦(由其係比台橙)
我相信比黑橙代既話依家我都仲玩緊囉
起碼黑橙可以有其他game補番佢係幸福到冇左既錢

回復 支持 反對

其實幸福真係值得復活,戰鬥模式創新,起碼一定比ECO好玩!
回復 支持 反對

其實幸福真係值得復活,戰鬥模式創新,起碼一定比ECO好玩!
ben20034 發表於 1-1-2009 16:43

比依家所謂既好online game更好玩-.-
幸福係我會留戀既online game之一(仲要係頭幾位)
我敢講佢係最好個幾隻online game之一
話佢唔好玩果d只係見到d畫面同佢未玩過
回復 支持 反對

比依家所謂既好online game更好玩-.-
幸福係我會留戀既online game之一(仲要係頭幾位)
我敢講佢係最好個幾隻online game之一
話佢唔好玩果d只係見到d畫面同佢未玩過 ...
狸大 發表於 2-1-2009 22:19

我覺得佢畫面好似靚過ECO,期待佢復活既方法,除左不段推帖

就只有拍門求代理商代理!
回復 支持 反對

好多人見到d公仔咁q都會話佢低b嫁
好多小朋友係咁
回復 支持 反對

有無註冊既教學= =
回復 支持 反對

睇下先!@.@"

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由