打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新Game測試員計劃 - 會員意見發表

介紹d極差既人可以嗎??
我地係呢到玩下佢~.~
當係game呢@@
leongkwam 發表於 3-2-2009 17:49

呢個得喎,唱到個人皆知項文(唔知有無打錯@.@)
等其他人係game度見倒個名都話佢幾句
回復

呢個得喎,唱到個人皆知項文(唔知有無打錯@.@)
等其他人係game度見倒個名都話佢幾句
zerozero1234 發表於 3-2-2009 18:22

好辛苦?!(汗
我家陣去投訴版主...
佢放埋d令我不安既野(汗
回復

你係講緊夢之樂章個廣告嗎
呢d唔係不安喎,係不安&不雅,列入18+
回復

計劃係幾好,不過測試員質素麻麻,未能夠盡善盡美
例如隻game本身有得測試有公測,但係申請唔到acc關係
只能夠寫D遊戲表面既野:例如畫面靚,人物Q版可愛等等

可以既話,將測試員分開負責唔同的遊戲類型
例如:
- 擅長玩/識睇日韓文就負責介紹日韓game
- 玩槍game有獨到見解就比佢負責寫槍game

如此類推,可以改善令測試員寫得更多野比大家睇
總好過見到唔識韓文都走去介紹韓國game,一睇就知又係copy居多= =

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
JSN + 5 不錯的建議

查看全部評分

回復

每個人既興趣都唔同 如果限制得太死
就會少左個靈活性
測試員 好壞 也不能看表面
但版主沒可能每一個都深入了解
只可在 他們犯了過錯時 才可作出修正/刪除他資格
質數高與低 你又唔係佢地好深入既朋友 點會知呢??

分工合作 你既論點我明 也了解
but 每個論壇 作每一個決定時 要求都唔同
你既意見 我地會作參考之用 謝謝你對本版之意見^^

不過初步想如果
一個小要求就係 佢地要開樂古既幫會 無論佢地係幾個一齊 定自己一個開
宣傳樂古之用 @.@
回復

唔錯唔錯..
不過係唔係所有game都要測試一下呢..?
如果分開主流同唔係主流..
例如近期heat ge技術game..
可以多加幾人同時測試..
效果會更好
回復

我地當然想版友們個個都玩下比d心得/對隻game既評估 給其他版友分享
但都冇可能強迫性既 因為打機求開心 太強迫性就失去左呢樣野
不過最少10隻有5隻 版友會去玩下 黎分享玩完之後覺得點話番比各版友知
重點 同時開個公會宣傳樂古 就更好啦^^
回復

這個計劃不錯^^
我會參加!
回復

我要投訴EY3P的說[[onion_48]]
回復

我要投訴EY3P的說[[onion_48]]
EY3P 發表於 10-2-2009 18:40

投訴接受!!!!:handshake
請問會員投訴原因及懲罰該會員的是什麼呢??
回復