查看: 23906|回復: 16
收起左側

[新版情報] 不動明王,印主2轉,新神仙武器,屬性重製 高雀天武...

1.印度主角2轉
印度男2轉為鬥神(土)
以體力技能傷害 (以特性技能影響)   食念力技能
出現多個鬥神之魂,進行大範圍攻擊,怪物數量越少,出現3倍殺傷力更高
頭昏9等怪物3秒  ,10等怪物 1.5秒  (以特性技能影響)
1.1
武器技能詛咒標記
增加敵人受到的傷害(以特性技能影響)  "我方全體適合"
強化持續時間 (以特性技能影響)

1.2
印度女2轉舞女(土)
以智力技能傷害 (以特性技能影響)   食陰陽技能
讚美之歌
大範圍內敵人會受到傷害 / 增加友軍的攻擊力,降低怪物的攻擊力

武器技能  ( (以特性技能影響)
舞女武器技能‘淨化’可以解除友軍的異常1次,
回復我方的血量,法力/ 免疫時間

https://www.youtube.com/watch?v=NTqRhUi_uYk&feature=emb_title

2.印度大象轉不動明王
印度大象 + 怪物白熊 +黑氣50個+力量根源2個+覺醒石3個+印度大象武器1個
土屬性石10個+4種不同材料太初凶獸掉落 >超難打很會開屬性盾
2.2
不動明王4種技能
象牙獄  
攻擊地面怪物, 以體力和力量影響傷害  念力技技能
昏9等怪物 3秒  ,10等怪物 1.5秒  (以特性技能影響)

波浪
可減少怪物抗性最高20% (陰+念)   (以特性技能影響)
全地圖影響,天地怪物相同合適  

審判
加強5%土屬性傷害
惡夢
掉落黑暗結晶體和惡夢結晶體
使用不動明王不可再使用印度大象
使用不動明王可以使用另外兩種明王

https://www.youtube.com/watch?v=VOWwTK9t2cQ&feature=emb_title

3.
設定可更改我方技能透明情況
技能透明不包括怪物技能、debuff技能和buff技能
2轉主角可使用更多衣服變化

晚上出來 不動明王傷害有BUG 已經下降
回復

連續更新都係出打抗技能 終於算係平衡少少
回復 支持 反對

好堅,錦印女咪可以取代埋美室?
睇番轉頭,其實都好似係舊技能上做加強,冇咩新野
回復 支持 反對

3230324730 發表於 3-9-2021 10:10
連續更新都係出打抗技能 終於算係平衡少少

8月 降低嘅石弓手嘅能力
蛇女小西全部上升
回復 支持 反對

clb4a15sam 發表於 3-9-2021 11:55
好堅,錦印女咪可以取代埋美室?
睇番轉頭,其實都好似係舊技能上做加強,冇咩新野 ...

係呀全部都係舊版強化

美室 始終有佢存在價值
回復 支持 反對

kafu1234 發表於 3-9-2021 16:15
8月 降低嘅石弓手嘅能力
蛇女小西全部上升

有nerf 過咩  石弓?
回復 支持 反對

kafu1234 發表於 3-9-2021 16:17
係呀全部都係舊版強化

美室 始終有佢存在價值

印女都可以淨化,好似可以用佢黎頂美室省將位?
D將單純將d數字加上去,然後第日d怪又整番高d抗同攻,變相。。今次都冇咩新技能,有d失望
回復 支持 反對

clb4a15sam 發表於 4-9-2021 15:13
印女都可以淨化,好似可以用佢黎頂美室省將位?
D將單純將d數字加上去,然後第日d怪又整番高d抗同攻,變 ...

一下回萬血
回復 支持 反對

黑天使 發表於 4-9-2021 10:38
有nerf 過咩  石弓?

係我錯
我被那個討論區陷害了
沒有被削弱
回復 支持 反對

9月9日更新
1.追加新地圖-
匡廬山頂部的藏身處
14隻怪物- 火+雷 兩隻BOSS
https://www.youtube.com/watch?v=nXgxxSnBxL8

2.開放製造新武器
神仙NPC做製造

只有主角可以使用
藍采和花籃
冰花雨-敏捷技能-陰 可以天地 -30%跑速
曹國舅劍
火炎劍-力技能-陰
https://www.youtube.com/watch?v=B3QzcklyH_8&feature=emb_title

3.
巨商-屬性重製

4.
高級雀天王武器技能改變
當3把火劍出現消失,雀天王會加強20%力量
5秒之後再掉落火龍

以上只是測驗服
回復 支持 反對