打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家對h動漫 有咩睇法..

關閉 [複製鏈接]
h 係未-口- 色情野?
回復 支持 反對

因為d人想像力過高+極度變態-.- 唔理你咩叉野動漫識整dH出黎,dH野又唔係整得好wo,故事內容之類既,差到嘔奶,無啦啦一開波就xyxx之後完左=.= 冇頭冇尾
回復 支持 反對

原帖由 ~七夜志貴~ 於 10-5-2008 23:19 發表
先向我提問正確與否的人不是你嗎?不會忘了吧?
既然你只相信自己的原則和信念但又說不想要什麼正義,那你是不認為自己的信念是正義,而認為受大眾接受的才叫正義,那又要問我正確不正確?
我可以代表大眾嗎?既然你也說相 ...

我有2個問題
1.假如你知道的話,那就遵從你的正義而行吧,但願你將來能無怨無悔
                             ↑
是你教我的..你叫我遵從你的正義而行吧..但又說我可以代表大眾嗎<我不明白...如果大眾認為我的行為是正義..但當中也有少數人是不認同我的正義,那麼所有人也沒有正義.這一點你說對嗎?那麼正義到低是甚麼?為甚麼你不知道,但你又要問我?
2.正義跟主題....有甚麼關係呢....
我不是不認同別人的正義是正義...這個世上有很多人....假如我認同殺人就是正義...假如我認同看h動漫就是正義
那麼我的正義就太多了...所以我才不想要正義
本來我也想睡完就玩....

回復 支持 反對

我只知道H漫的男主角是最爽的= =
回復 支持 反對

只係公仔黎
跟本唔係d咩H
回復 支持 反對

比看真人好很多

真人沒獵奇,鬼畜

就算有也不會讓人興奮(?

原帖由 ╭☆7x★╯ 於 11-5-2008 05:50 發表
因為d人想像力過高+極度變態-.- 唔理你咩叉野動漫識整dH出黎,dH野又唔係整得好wo,故事內容之類既,差到嘔奶,無啦啦一開波就xyxx之後完左=.= 冇頭冇尾

見識少唔怪你

回復 支持 反對

睇下
開post一日就已經有7page
可想言知太家對h幾有興奮
係商業上黎講係故事中加入少量h成份絕對會令銷量暴升,係賺錢的良好工具
係心理上黎講,雖然冇呢d成份都吸引到你
但一見到故事包括呢類野就已經即時吸引到大家的注意
吸引力更大
以上是從商業角度黎講
暫且不談及各位在看到內容時的心態
回復 支持 反對

其實H都係比人有一個幻想 _吸引人
回復 支持 反對

67#你講得好岩~
我好同意你既講法....
1日就有7p....真係我意想不到既事....
回復 支持 反對